Indledning:
Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for ethvert køb, der bliver foretaget på Nettotag.dk. Du skal som kunde acceptere vores betingelser, før bestillingen kan afsluttes. Hvis du handler erhvervsmæssigt, skal du være opmærksom på B2B vilkårene nedenfor.

Generelle oplysninger:
Nettotag.dk (Profilmetal A/S)
Cvr: 26137063
Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse
Tlf. 3175 0804
E-mail: info@nettotag.dk

Bestilling:
Når du har valgt forsendelsesmetode, betalingsmetode, acceptere vores betingelser og gennemført betalingen, vil du modtage en automatisk generet ordrebekræftelse på din bestilling via den e-mail du har angivet under bestilling. Vi vil herefter behandle din ordre, Du vil modtage en e-mail fra os med leveringsugen.

Har du valgt afhentning vil du modtage en SMS fra os, inden for den, på produktet angivne, leveringstid, lige så snart din ordre er produceret, pakket og klar til afhentning. Hvis der ikke kommer en e-mail bekræftelse til dig, kan du kigge i din mailboks spammappe eller kontakte os på info@nettotag.dk for at få den sendt til en anden e-mail adresse.

Bemærk du skal være over 18 år for at handle på Nettotag.dk. Når du handler med Nettotag.dk indgås alle aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til info@nettotag.dk.

Ved genbestilling eller forskudt ordre leverance kan der forekomme nuanceforskel. Nuanceforskelle sker også ved brug af samme farve, blandet i forskellige overflade typer.

Pris og betaling:
Alle priser der fremgår af Nettotag.dk opgives i danske kroner inklusiv moms dog eksklusiv fragt- og leveringsomkostninger. Alle priser er dagspriser. På Nettotag.dk er der mulighed for med at betale via Dankort, MobilePay, MasterCard og Visa uden kortgebyr på dansk udstedte kort. Klik på Kurv, for at gå til Indkøbskurven.

Reservation af beløb:

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Betalinger på Nettotag.dk foretages krypteret gennem QuickPay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Fortrydelsesret / Returret.:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1. Har modtaget din vare 

2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4. Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for Tagplader, Vægplader, Inddækninger og Tagrender. Udgifter for returnering forventes højst at koste: 1.000 kr.

Inden fortrydelsesret:
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer f.eks. Bestillingskøb eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Tagplader, Vægplader, Inddækninger og Tagrender. Udgiften for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1.000 kr.

Varen sendes til:
Nettotag.dk, Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet mod forudgående aftale og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Fortrydelsesret i erhvervskøb:
Der er ingen fortrydelsesret ved erhvervskøb.

Reklamationsret:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt at den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Nettotag.dk, Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Teknisk vejledning og produktinformation:
Har Nettotag i forbindelse med afgivelse af ordre, ydet køber teknisk vejledning, er denne at betragte som en service. Følgelig påtager Nettotag sig intet ansvar herfor. Enhver information af denne art gives efter Nettotags bedste viden på tidspunktet for informationen, men kan ikke påføre Nettotag ansvar. En ordrebekræftelse omfatter kun de varer, der fremgår af ordrebekræftelsen.

Al Nettotags produktinformation i form af brochurer, vejledninger, prislister, hjemmeside, farveprøver m.v. viser kun produkternes egenskaber i almindelighed, hvorfor Nettotag ikke er ansvarlig for eventuelle afvigelser, hvis der ikke er indgået skriftlig aftale, som udtrykkeligt henviser til produktinformationen. Sælgers produkter leveres i henhold til ordrebekræftelsens specifikationer indenfor de tolerancer, som må anses for produkttypiske. Under produkttypiske kommer blandt andet de afvigelser på mål og vinkler, som produktionen afstedkommer.

Garanti:
Nettotag yder kun garanti på produkter som specifikt er omhandlet af Nettotags garantibeviser. Varer som Nettotag på ordrebekræftelse og/eller faktura kalder tilbudsvare, partivare, anden eller tredje sortering, frasorteret, fejlproduktion eller lignende gives der ikke garanti på. Trapez- eller tagstensplader som hjemtages fra anden producent og handelsvarer som for eksempel fastgørelsesartikler, tætningsmaterialer og dele til lysindfald og udluftning er kun omfattet af den garanti som producenten af det pågældende produkt giver. Køber kan ikke rejse krav overfor Nettotag i henhold til en sådan producentgaranti idet Nettotag alene videreformidler en sådan producentgaranti til køber.

Levering:
Levering sker i henhold til Nettotags ordrebekræftelse og omfatter det i ordrebekræftelsen specificerede.

Leverandører:
Brink Transport, mindre pakker fra 125,00 kr. - Læs mere her.
LM Transport, paller m.v. 1385,25 kr. - Læs mere her.

Leveringstid:
Mindre pakker f.eks. skruer leveres inden for 1-5 arbejdsdage.
Større pakker f.eks. tagplader leveres inden for 3-12 arbejdsdage.

Angivne leveringstider er kun gældende i henhold til skriftlig ordrebekræftelse. Vi tager forbehold for Force Majeure.

Hvor der er truffet aftale om at Nettotag leverer på købers eller anden aftalt adresse, leveres varen så tæt på monteringsstedet, som lastvognen efter chaufførens mening kan komme. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan foregå. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej.

Det er naturligt, at man som kunde ønsker varen leveret så tæt ved det sted, hvor den skal monteres, men erfaringsmæssigt ved chaufføren alt om, hvornår en aflæsning bliver risikabel, hvornår den kan føre til knækkede fliser, ødelagte indkørsler, lastbilen sidder fast etc. Vi beder Dem derfor respektere chaufførens afgørelse og acceptere det aflæsningssted som chaufføren vælger. Medmindre andet er aftalt, sker levering ab fabrik. Det bestilte vil blive leveret samlet, delleverance er ikke en mulighed!

Leverence til Ikke-brofaste øer samt Færøerne og Grønland kræver speciel aftale.

Afhentning:
Hvis der er truffet aftale om at køber afhenter på Nettotags eller anden aftalt adresse, har køber pligt til at afhente varen uden unødig udsættelse og indenfor 8 dage fra aftalt tid.

Ansvarsbegrænsning:
Nettotags ansvar er uanset manglens karakter og art begrænset til den mangelfulde vares fakturaværdi, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler. Nettotag.dk har ikke ansvaret for de varer der er bestilt på webshoppen af kunden, er de rigtige eller rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på Nettotag.dk er udfyldt korrekt. Du kan godt rette i din ordre, dette skal dog ske hurtigst mulig efter ordreafgivelsen.

Klager:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@nettotag.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - https://ec.europa.eu/odr.

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 
Navn, adresse, telefon og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig:

Brink Transport (Pakker): 
Navn, Adresse og Telefonnummer samt evt. e-mailadresse.
E-mail og Telefonnummer anvendes til at give besked om pakken.

L.M. Transport (Paller):
Navn, Adresse og Telefonnummer.
Telefonnummer anvendes ved spørgsmål til levering, fra chauffør,
f.eks. hvis de skal ringe 30 min før levering.

Personoplysningerne registreres hos Nettotag.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Nettotag.dk er Nettotag.dk

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@nettotag.dk.


Cookies:
Nettotag.dk anvender cookies med det formål at optimere websitets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5 eller nyere slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". I Firefox slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Ryd historik". i Chrome slettes cookies "Indstillinger" -> "Avanceret" -> "Ryd browserdata".

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Profilmetal A/S (Nettotag.dk)
Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse
Tlf.: 3175 0804
E-mail: info@nettotag.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________

Bestilt den: ______________________________     Modtaget den: ______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________

Forbrugerens underskrift: ______________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20-02-2024